maanantai 9. heinäkuuta 2018

Mimi

Meillä on asustellut jo puoli vuotta pikkuinen Mimi. Mimi on Geten pentu, joka jäi kotiin.

Mimi on sujahtanut osaksi laumaa niin kuin olisi ollut aina täällä. Ja niinhän se kyllä onkin, mutta aluksi vain osana pentuporukkaa. Jännitin vähän miten Gete tulee suhtautumaan muiden kommunikointiin pennun kanssa, mutta lauman muut koirat saavat opastaa pentua ihan rauhassa. Välillä Gete saattaa saapua tarkkailemaan tilannetta, muttei osallistu siihen mitenkään. Gete leikittää edelleen Mimiä päivittäin (ja myös hoitaa sitä), mutta antaa myös muiden leikkiä pennun kanssa. Etenkin Koru-mummon ja Kipri-tädin kanssa leikit yltyvät välillä riehakkaiksi. Louhi ei sentään leiki pennun kanssa, mutta näyttäisi jopa tykkäävän siitä. Celo ottaa sisällä Mimin villit tervehdykset vastaan tyynesti ja innostuu ulkona juoksuleikkeihin.

Mimi on ollut erittäin reipas ja kiltti pentu. Se on todella ahne, matkustaa autossa rentona nukkuen ja ilahtuu ihmisistä. Eläinlääkärissä rokotuksilla Mimi on häntää heiluttaen lipsutellut eläinlääkärit ja hoitajat, eikä mikään ympäristö ole saanut sitä jännittämään. Metro- ja juna-asemilla, lentokentällä ja agilitykisoissa se on ollut kuin kotonaan. 

Mimin sisaruksia on nähty metsäilyn merkeissä ja isommalla porukalla treffattiin agilityn SM-kisojen yhteydessä. Osa pennuista on ollut meillä myös hoidossa ja niitä on aina aivan ihana nähdä. <3


 Mimi 4,5 kk

 Mimi 6 kk

 Mimi 6 kk

Mimi ja Nokko-sisko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti